Jdi na obsah Jdi na menu
 


ENCIKLOPEDIE

TOPlist




HLEDAT
Vyhledávat výraz:
V sekci:
 

PARTNEŘI
GameForge.de

Stará Krč - Historické pohledy

Cech Free Tibet

Co udělat pro to, aby zde byla i vaše ikonka, se dozvíte ZDE

LOGIN

ANONYMNÍ

PŘIHLÁSIT SE

 
   » OBECNÉ » INDEX    Čeština 
 INDEX
  Vítejte na stránkách 1. české Metin 2 MMORPG encyklopedie. K dispozici vám tu je jeden z nejrozsáhlejších souborů informací o světě hry Metin 2, jaký v češtině existuje. Encyklopedie vzniká od konce prosince 2008, do veřejného provozu byla uvedena 21. března 2009 a od té doby se stále rozrůstá. 13. srpna 2010 jsme se přestěhovali na nový server a zavedli vlastní grafický vzhled, spolu s novými pravidly o tom, jak bude encyklopedie nadále fungovat. Od té doby probíhá hlavním moderátorem Františkem řízené sjednocování a utřizování záznamů tak, abychom vám mohli nabídnout ty nejlepší a nejpřehlednější informace o Metinu 2 v češtině.

  Chceme samozřejmě sloužit jako zdroj informací pro české hráče, ovšem naším cílem je vytvořit co největší encyklopedii o Metinu ve všech jeho podobách po celém světě. V naší databázi naleznete údaje o bytostech, zbraních, zbroji, postavách, questech, lokacích a mnoho dalšího v naší obsáhlé databázi.
  V Galerii si můžete prohlédnout řadu obrázků a v sekci Články se dočíst mnoho zajímavostí, návodů, rad a typů.
  Rádi vás také uvítáme jako členy naší komunity. K tomu se stačí pouze zaregistrovat. Registrace je zdarma a trvá jen pár minut. Vytvořením uživatelského účtu získáte možnost komentovat a hodnotit záznamy a také využívat diskusní fórum a další funkce pro registrované uživatele.

Máte-li otázky, navštivte nejprve sekci často kladených dotazů. Pokud tam odpověď nenaleznete, kontaktujte některého z moderátorů nebo administrátora stránek.

Stránky jsou stále ještě ve vývoji, prosíme vás o trpělivost. Jednotlivé funkce budou postupně spouštěny.


Vstup: Přihlášení do systému pro zaregistrované uživatele
Nábor: Máte zájem stát se redaktorem Encyklopedie s možností přidávat a editovat záznamy? Je to jednoduché. Podívejte se, co je k tomu potřeba.
 NOVINKY
 (Posledních 5 / Všechny)
  
Datum   Novinka
2010-11-19 14:28:34 Čekající testy na redaktora
(Přidal : Ellrohir)
 Dnes jsem si po dlouhé době (skoro měsíc) uvědomil, že je potřeba občas projít administrátorskou stránku a podívat se na čekající vstupní testy na redaktora. Nashromáždily se mi tam čekající testy dokonce už od 27. října, které jsem tedy dnes schválil či zamítl (většinou už ale naštestí chodí testy, které jsou v pořádku). Ještě jednou se omlouvám jejich autorům, že jsem některé z nich nechal tak dlouho čekat. Snad ne všichni na Encyklopedii zanevřeli...
Dále se omlouvám všem uživatelům, že se v poslední době Encyklopedii takřka vůbec nevěnuju - může za to paradoxně Metin sám, protože jsem ho začal znovu hrát a na to padne většina volného času... :( Budu se snažit polepšit...
2010-11-10 12:41:34 Dokončení epických brnění
(Přidal : František)
 Dnes byly šťastně dokončeny všechny epicy v zbroji. Najdete je Zde. Byly automaticky rovnou i pozamykány, aby nedocházelo k jistým editačním omylům a žbleptům. Přeju příjemné prohlížení a komentování :) PS: dhl = doplneni, hotovo, lock :)
2010-11-04 19:03:37 Problémy s vzhledem
(Přidal : Ellrohir)
 Jak jste si asi mohli všimnout, mnoho věcí na Encyklopedii najednou vypadá graficky divně - obsah ve středu je nehezky roztažen na celou šířku, v pravém menu zmizelo formátování textů a možná jsou tu i další renoncy. Zatím netuším, co za tím stojí, očividně něco s CSS. Budu pátrat po zjednání nápravy, zatím musíte asi chvíli přetrpět nehezky rozhozený vzhled :(

EDIT: Tak to šlo rychleji, než bych čekal. Tedy alespoň dočasné vyspravení - minimálně pravé menu bude potřebovat generální rekonstrkuci, do které se výhledově pustím.
2010-10-30 20:18:34 Nastávají errory
(Přidal : František)
 Milí uživatelé, omlouváme se za nečekané errory databáze a jsme si jich vědomi. Nicméně nejdou tyto problémy vyřešit. Osobně jsem se snažil několika způsobama kontaktovat admina encyklopedie ale už si předemnou raději odstranil poslední možnost, jak ho kontaktovat.. když jsem ho minule nečekaně kontaktoval... Řešit to nebudu, jsem jen moderátor a moc toho nezmužu, prostě se vám omlouvám za nečekaný chyby a buďte prosím trpěliví. Nějaký řešení snad přijde...
2010-10-26 08:43:42 Jedno plus a jedno mínus
(Přidal : František)
 Tak bych chtěl po delší době udát v novinku to, že jsem konečně dodělal článek aktualizací v článcích (sekce encyklopedie). Článek obsahuje aktuality z databáze a jen ty, které k dnešnímu dni platily. Tak se nelekejte. Moderátory bych prosil, pokud budou mít nějakou takovou novinu, nervite to do novinek a narvěte mi to do PM a ja to tam přidám...

Tím mínusem bych se chtěl omluvit uživatelům encyklopedie, kteří chtěli minulý týden použít irc ke komunikaci a nemohli se přihlásit. Omylem bylo nastavené špatně mode a tak cca 8 dní jsem tam vlastně mohl jen já :D Poděkujme Mirandě že mě neloguje automaticky :)
 JUMPBOX
STRÁNKA
Jméno:
Index
Sekce:
Obecné
Založeno:
2009-03-21
Zobrazení:
2091674

KOMUNITA
Uživatelé:  6913
Témata:  191
Příspěvky:  1749
Komentáře:  34575
Odkazy:  19

DATABÁZE
Nepřátelé:  421
Předměty:  1019
NPC:  137
Questy:  258
Lokace:  50
Schopnosti:  65
Články:  106
 
Celkem
2056
záznamů
 
Obrázky:  1529
Cechy:  396

NEPŘÁTELÉ

PŘEDMĚTY


ČLÁNKY
Rozdělení nepřátel podle kategorií
Všechny postavy podle abecedy (ve stejné kategorii), lvly postav. (Tenhle článek byl vytvořen za účelem rychle najít potřebnou postavu a informovat se o těto postavě)

GALERIE
5
5

UŽIVATELÉ


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář